O ordinaciji

Stomatološka ordinacija sa dugogodišnjom stomatološkom praksom

Porodična tradicija

Stomatološka ordinacija je osnovana 1989. godine i deo je porodične tradicije bavljenja stomatologijom duže od 40 godina.

Profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga učinili su da nam je do sada veliki broj zadovoljnih pacijenata ukazalo svoje poverenje. Naši pacijenti odlaze sa osmehom, a vraćaju nam se dovodeći svoje prijatelje, familiju i komšije.  Ukazano poverenje nas obavezuje da neprestano unapređujemo i držimo kvalitet usluga na visokom nivou.

Dođite na pregled i uverite se sami.

Stomatološka ordinacija Lazić

Stomatolozi

Vladimir Lazić

Spec.dr.stom

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu (odsek-stomatologija) 2003. godine, a specijalizirao na istom fakultetu iz oblasti ortopedije vilica (ortodoncija) 2013. godine. Radi u stomatološkoj ordinaciji „Lazić“ od 2004. godine.

Branko Lazić

Spec.dr.stom

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1972. godine, a specijalizirao na istom fakultetu iz oblasti opšte stomatologije 1982. godine. Na mestu stomatologa specijaliste, radio je u Domu zdravlja u Sokobanji od 1972.godine do 2007.godine. Bio je načelnik stomatološke službe Doma zdravlja u Sokobanji. Privatnu ordinaciju, u kojoj i danas radi, osnovao je 1989.godine.

Naši pacijenti govore o nama

Oni su bili zadovoljni našim uslugama

  • Uvek prijatna atmosfera u ordinaciji opremljenoj savremenom opremom kao i veoma stručno i ljubazno osoblje učinili su da moj strah od zubara nestane! Dolazim na redovne preglede.
    Nikola Jovanović, CEO Plummark
  • Imala sam velikih problema sa zubima i nisam znala kome da se obratim i po preporuci sestre otišla sam u stomatološku ordinaciju Lazić. Ordinacija Lazić je za svaku preporuku.
    Milica Bogdanović, profesor